لیست اخبار صفحه :2
مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت: رسانه‌ها در پیشگیری از بحران‌های روانی تأثیرگذار هستند
وبدا - زنجان

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت: رسانه‌ها در پیشگیری از بحران‌های روانی تأثیرگذار هستند

فریبا نجفی، مدیر سلامت روان معاونت بهداشت، گفت:رسانه‌ها با روایت درست و امیدبخش می‌توانند در کاهش خودکشی و حمایت از افراد در معرض خطر، نقش مؤثری ایفا کنند.

نشست مشترک مسوولان حوزه سلامت و رسانه ملی؛ تشریح اهداف برنامه پزشکی خانواده، نظام ارجاع و جوانی جمعیت
وبدا-زنجان

نشست مشترک مسوولان حوزه سلامت و رسانه ملی؛ تشریح اهداف برنامه پزشکی خانواده، نظام ارجاع و جوانی جمعیت

نشست مشترک مسوولان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان با صداوسیمای مرکز استان، با محوریت تبیین برنامه‌های «پزشکی خانواده، نظام ارجاع و جوانی جمعیت» برگزار شد.

17 سپتامبر، روز جهانی ایمنی دارو /  هشدار سرپرست اداره نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت محور:  داروها باید در بسته‌بندی و ظروف اصلی خود نگهداری شود
وبدا-زنجان

17 سپتامبر، روز جهانی ایمنی دارو / هشدار سرپرست اداره نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت محور: داروها باید در بسته‌بندی و ظروف اصلی خود نگهداری شود

دکتر مرتضی نبیئی، سرپرست اداره نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت محور معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، گفت: داروها باید همواره در بسته‌بندی و ظروف اصلی خود، دور از نور، رطوبت و گرما نگهداری شوند.

نشست‌های منظم فناوری اکوسیستم استان؛ فرصت همفکری و طراحی مسیر توسعه نوآوری
وبدا_زنجان

نشست‌های منظم فناوری اکوسیستم استان؛ فرصت همفکری و طراحی مسیر توسعه نوآوری

 معاون پارک علم و فناوری سلامت زنجان، در پنجمین نشست اکوسیستم فناوری استان زنجان با حضور پارک‌ها و مراکز نوآوری استان با اشاره به اهمیت ایجاد هم‌افزایی میان نهادهای علمی، فناوری و بخش خصوصی، گفت: نشست‌های منظم اکوسیستم فناوری استان، فرصتی ارزشمند برای همفکری، تعامل و طراحی مسیر مشترک توسعه نوآوری است.

سرپرست گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت توصیه کرد: مصرف نان کامل جایگزین نان سفید شود 
وبدا - زنجان

سرپرست گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت توصیه کرد: مصرف نان کامل جایگزین نان سفید شود 

دکتر نسیم عابدی منش بر ضرورت جایگزینی نان کامل به جای نان سفید در سبد غذایی خانوارها تأکید کرد و گفت: بر اساس آمارها، سرانه مصرف نان در ایران ۳۷ درصد بیشتر از میانگین کشورهای خاورمیانه است و انتخاب نوع نان نقش کلیدی در سلامت جامعه دارد.